top of page

Palvelut

taiteen välitys 16-9.png

 Taiteen välitys 

Taiteilija, tarvitsetko välittäjää taiteellesi? Anna minun toimia agenttinasi!

 

Taiteen välittäjänä työni ydin on tuotteiden, palveluiden ja myynnin kehittäminen. Taitava tuotteistaminen ei vähennä taiteen arvoa, mutta kasvattaa taiteilijan tuloja.

Varaa aika >

rahoitusneuvonta 16-9.png

 Rahoitusneuvonta 

Onko sinulla loistava idea, mutta et tiedä, miten se toteutetaan? Tilaa minulta huolellinen toteutussuunnitelma ideallesi!

 

Rahoitusneuvonta sopii niin yksittäisille taiteilijoille, työryhmille, freelancereille kuin luovan alan yrityksille ja yhdistyksille. Neuvonnassa käydään läpi idea ja laaditaan toteutussuunnitelma sekä pohditaan yhdessä mahdollista tuotteistamista ja sopivia rahoituskanavia.

Varaa aika >

koulutukset 16-9.png

Koulutukset

Tarvitsetko asiantuntevan ja innostavan luennoitsijan? Pyydä minut luennoimaan esimerkiksi taiteen rahoitusmalleista, yrittäjyydestä luovalla alalla tai osuuskuntayrittämisestä!

 

Luennoin esimerkiksi seuraavista aiheista: raha ja taide, yrittäjyys luovalla alalla sekä osuuskuntayrittäjyyden edut ja haasteet. Räätälöin luennon kohderyhmälle sopivaksi.

Varaa aika >

taloushallinto 16-9.png

 Taloushallinto 

Tarvitsetko apua palkanmaksuun, reskontraan tai hanketalouteen? Osta hallinnollista työtä kuukausimaksulla!

 

Tarvitsetko apua palkanmaksuun, reskontraan tai hanketalouteen? Minulta voit ostaa hallinnollista työtä kuukausimaksulla! Voin esimerkiksi toimia yhdistyksen rahastonhoitajana tai talousvastaavana tai tilaa minulta organisaationne palkanmaksu.

Varaa aika >

bottom of page