top of page

Ota yhteyttä

PP19_AnnukkaKetola_200923.jpg

Olen Annukka Ketola, yhteisötaiteen agentti, ihminen taiteilijan ja asiakkaan välissä. Taiteen tuottavaksi tekeminen on minun erityistaitoni.

 

Koulutukseltani olen kulttuurituottaja (amk) sekä yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen tradenomi (yamk). Olen työskennellyt kuntapuolella, yhdistyksissä, vapaissa työryhmissä ja verkostoissa sekä osuuskunnassa. 

 

Taiteen välittäjänä työni on asiakkaan tuotteiden, palveluiden ja myynnin kehittäminen. Näen tuotteen usein raakileena, josta yhdessä muovaamalla saamme aikaan lopputuloksen, joka on helppo hinnoitella ja myydä. Autan asiakkaitani sekä suurten kokonaisuuksien hallinnassa että yksittäisten tuotteiden kehittämisessä. Voin toimia agenttina tai managerina, projektipäällikkönä tai sparraajana – mukaudun monenlaisiin tarpeisiin. 

 

Taide raivaa tilaa oivallukselle ja ihmetykselle. Taiteen avulla voi luoda kohtaamisia ja sitä kautta merkityksellisiä ja voimakkaita tunnekokemuksia. Nämä ajattelua nyrjäyttävät kokemukset voivat toimia muutoksen katalysaattoreina – sekä yksilön että yhteiskunnan tasolla.

 

Haluaisitko työskennellä kanssani? Ota yhteyttä!

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page